Ablakok

Veled vagyunk amikor az ablakpárkányra ülve eltűnődsz a világon – és nem zavar meg az ablaküveg ridegsége és hidegsége, csak a melegben szemlélődsz- a biztonságot adó nívós ablak mögött.

Árnyékolók

Ott vagyunk amikor a munkádat nem akadályozza semmilyen külső tényző – és a stúdióban forognak a kamerák – mert a sötétített, fóliázott ablakok elválasztanak a külvilágtól.

Ajtók

Neked készítettük, hogy amikor a nyugalom szigetén az életedbe, házadba a fény áramlik be az ablakainkon, erkélyajtóinkon és teret nyit a boldogságnak, valóban teljes boldogságot élj át.

Kedves Ügyfeleink!

2021. december 24-től 2022. január 2-ig ZÁRVA tartunk.

Köszönjük az egész éves bizalmukat,

reméljük, hogy 2022-ben ismét találkozunk!

Köszöntjük az IDEX INTER-ED Kft. honlapján!

Precíz gyártás

Műanyag nyílászárók és szúnyoghálók precíz méretre tervezését, gyártását, beépítését vállaljuk.

Kiemeljük a minőségi, magasan nívós műanyag ablakok, műanyag bejárati ajtók és erkély ajtók gyártásának fontosságát.
Ez az, amit cégünk minden termékében megkövetel és teljesít.

Termékeink megújult gépparkunkkal és kézi kivitelezéssel készülnek, így tudjuk garantálni a kiváló minőséget, amely a legapróbb részletekig a színvonalas márka kiszolgálást tükrözi.

Műanyag alapanyagaink az elit, precíz német gyártású Aluplast és Schüco márka.

Új gépparkunk és a kézzel készítés teszi lehetővé, hogy minden műanyag ablakunkat egyedi méretben gyártjuk, egyedi megrendelések alapján. Ezzel biztosított, hogy ha Önnek különleges elképzelése van, akkor annak az ablaknak a legyártása pontosan arra az egyedülálló méretre fog elkészülni.

 

Energiatakarékos műanyag nyílászárók

Ablakaink könnyű, kézreálló, strapabíró kezeléssel, egyszerű üzemeltetéssel szolgálják megrendelőinket.

Kiemelkedően magas energiatakarékos színvonalat tudunk biztosítani az alapanyagok profilrendszerével – tömítési szintjével, az üvegezési vastagsággal, felhasznált vasalatokkalkilincs rendszerével és az ablakok, ajtók összeállításának precizitásával.

Az energiatakarékosságot növeli a minél jobban összeállított, magas szintű középtömítéses profil rendszerrel készült, hő- és hangszigetelést biztosító, strapabíró és jól illeszkedő nyílászáró.

Zárható kilincsekkel biztonságnövelést érhetünk el minden ablak és ajtószárny esetében.

Mint egy egyéniséget tükrözve az Ön kívánságának megfelelő színben tudjuk gyártani ablakainkat, a több mint 170 színt és fadekort tartalmazó színpalettáról, amelyben már a ragyogó metál szín is megtalálható.

Az egyedi ablak gyártás esetében fontos, hogy Önnek milyen általános szellőztetési, nyitási igényei vannak azon a helységen belül, ahova az egyedi ablakot szeretné.  Ablaktípusaink az egyedi igények meghatározása után választhatók bukó ablak, fix ablak, nyíló ablak, nyíló-bukó ablak, távműködtetésű ablak, tokosztott ablak definiálásban.

 

Egyedi méretek – Gyártás

Mi magunk gyártjuk hosszú műanyag szálprofilokból, a kért méretre szabva műanyag ablakainkat.

Nálunk nincs tovább értékesítési, forgalmazói díj, mert a gyártást magas színvonalon mi végezzük és közvetlenül mi is értékesítjük a lakosság, közületek, építési vállalkozók felé.

Az új géppark és a kézzel készítés lehetővé teszi, hogy az általánostól eltérő alakú, azaz speciális méretű műanyag ablakokat, ajtókat, szúnyoghálókat gyártsunk.

Kézi tömítés tisztítás

Kézi tömítés tisztítás

Ablakpalota üzemi panoráma

Ablakpalota üzemi panoráma

Kézi vágás Ablakpalota

Kézi vágás Ablakpalota

 

Cégünknek akkreditált jogosultsága van a speciális ablakokon belül rangsorolt minősített hő- és füst elvezető ablakok gyártására is.

 

Minden ablakunkhoz javasoljuk az Aereco légbevezetést, hogy a lakások szellőzése a műanyag ablakok jól záródása miatt ne szűnjön meg, de az automatikus légbevezetés adott legyen. A légbevezetők több típusát is bemutatjuk honlapunkon, hogy a műanyag nyílászárók és fűtési rendszerek különböző kombinációival összeépíthető legyen, illetve a nyílászárókat kívülről is tudjuk védeni az időjárás viszontagságaitól.

 

2019 nyarától szúnyoghálókat egyedi méret alapján, saját üzemünkben gyártjuk a megnövekedett igények kiszolgálására, hiszen a tavaszi-nyári-őszi időszakban már erősen ajánlott otthonunkat védenünk a kártevők, rovarok ellen mert egyre több fajjal találkozhatunk, amely ránk is, háztartásunkra és házi állatainkra is veszéllyel fenyeget.

 

Szúnyoghálóinkat akár közvetlenűl műanyag bejárati ajtónk elé is rakhatjuk vagy további műanyag nyílászáróink elé helyezhetjük. Szín és alapanyag választékunk külön megtekinthető.

 

Célpiacunk közt szerepelnek magánszemélyek, vállalkozások, közületek, sőt vállalkozunk műemlékek, vagy műemlék jellegű épületek speciális nyílászáróinak cseréjére, felújítására, megőrizve a homlokzat arculatát.

 

Az általunk gyártott műanyag ablak beépítése is kérhető, műanyag nyílászáróinkat, szúnyoghálóinkat és az árnyékoló technikai berendezéseket, redőnyöket is beépítjük.

 

Elsődleges szemléletünk a vevőközpontúság, fő célunk, hogy megtaláljuk Ügyfeleink egyedi elképzeléseihez, igényeihez mérten a lehető legoptimálisabb megoldást a megvalósításra.

 

Szolgálatkész, szakképzett munkatársaink segítenek olyan megoldást, kialakítást találni, ami tökéletesen illeszkedik a ÖN otthonának arculatához ezzel is hozzájárulva az otthon melegéhez.

 

Számunka a Vevő elégedettsége a legjobb cégér!  

Számunkra  A VEVŐ ELÉGEDETTSÉGE A LEGJOBB CÉGÉR

 

 

 

Termékeink lefedik a műanyagból készíthető nyílászárók és falszerkezetek teljes spektrumát.
Raktárkészleten nem tartunk standard méretű nyílászárókat.
Minden termékünk egyedi elképzelések és igények alapján készül.
A technológiai előírások által behatárolt – nagyon széles – mérettartományon belül bármilyen méretet el tudunk készíteni korszerű gépeinknek és kiváló szakembereinknek köszönhetően.
Specialitásunk az egyedi méretű és rendhagyó szerkezetű nyílászárók tervezése és készítése, különös tekintettel a műemlékek nyílászáróira.
Különleges (pl. toló-bukó) megoldásokat, ferde és kombinált szerkezeteket is vállalunk.
Nyílászáróink megrendelésénél kiegészítő termékeinkkel tudjuk otthona minőségét és kényelmét növelni, amely az árnyékolástechnikai, légtechnikai, biztonságtechnikai, zártechnikai termékeket foglalja magában.